Random Article


Gal Gadot is Wonder Woman in Batman Vs Superman

 


4
Posted 05/12/2013 by

Na alle eerdere geruchten en speculatie werd het eindelijk bevestigd. Wonder Woman, DC‘s Amazoneprinses en de grootste superheldin ter wereld, zal haar cinemadebuut maken in de Superman/Batman-film. De 28-jarige Israëlische actrice en model Gal Gadot (Fast & Furious) vervoegt Henry Cavill (Superman) en Ben Affleck (Batman) als prinses Diana van Themyscira/Diana Prince. Het is echter nog niet geweten hoe groot haar rol precies zal worden in de Man of Steel-sequel.

Gal_GadotRegisseur Zack Snyder wist het volgende te vertellen over de castingkeuze: “Wonder Woman is waarschijnlijk één van de sterkste vrouwelijke personages aller tijden en een fan favorite in het DC-universum. Niet alleen is Gal een fantastische actrice, maar ze heeft ook die zekere magie die haar perfect maakt voor de rol. We kijken uit naar de reactie van het publiek op deze eerste bioscoopfilmincarnatie van het personage.

Wonder Woman werd in 1941 gecreëerd door psycholoog William Moulton Marston en verscheen voor het eerst in All-Star Comics #8. Samen met Superman en Batman behoort ze tot de grootste namen in de Justice League, het DC-universum en gehele superheldengenre. Het personage verkreeg verschillende eigen reeksen en verscheen in talrijke DC-animatieseries, animatiefilms en videogames. In de jaren 70 verscheen er een niet zo succesvolle tv-film, gevolgd door een wel zeer succesvolle tv-reeks met Lynda Carter in haar meest iconische rol. Toch is er nog nooit een live-action langspeelfilm rond Wonder Woman gekomen, ondanks enkele pogingen. Ook recente pogingen om Diana een nieuwe tv-reeks te geven draaiden op weinig uit. Nu ze echter haar twee bekendste superheldencollega’s vervoegt in de Man of Steel-sequel, liggen de zaken waarschijnlijk weer anders…

In ander Superman/Batman-nieuws, zou ook The Flash – de snelste man ter wereld – bevestigd zijn voor een kleine rol/cameo, wat de film in feite nu al Justice League light maakt…

Batman Vs Superman (werktitel) wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel). Henry Cavill keert terug als Superman/Clark Kent, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Laurence Fishburne speelt terug Perry White, Ben Affleck is Batman/Bruce Wayne en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De film zal op 17 juli, 2015 de zalen binnenvliegen.

WonderWoman_Batman_Superman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


4 Comments


 1. avatar
   
  Veruca

  Was ook mijn keuze uit de 3 kandidaten. Vind het alleen spijtig dat ze niet voor een fysiek indrukwekkendere vrouw zijn gegaan. Gal Gadot ziet er echt petite uit. Nu ja, misschien gaan ze de cgi toer wel met haar op, zoals ze met Paul Giamatti doen in Spider-Man 2.
 2. avatar
   
  Lav

  Ze mag dan wel dringend beginnen met een boterhammeke meer te eten iedere dag
 3. avatar
   
  Arno

  Dit is waarschijnlijk de eerste keer in de geschiedenis dat er gevraagd wordt of een Hollywoodactrice/model een paar kilo’s kan bijkomen… :)
 4. avatar
   
  CK3v1N

  Met 1 boterhammeke meer zal ze er niet komen vrees ik :-) wel een mooie vrouw.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.