0
Posted 04/12/2013 by Killian in Games/Toys
 
 

Glitch #07 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het zevende nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje en deze maand koos Malkavian tien handig in te pikken comicbookreeksen voor onder de kerstboom te leggen. We gaan even verder dan traditionele superhelden en plaatsen series als Y: The Last Man, Transmetropolitan, Saga en 100 Bullets in de spotlight. Ook levert Arno een review van LEGO Marvel Super Heroes, de nieuwste Marvel-videogame. Verder staat het van een super dikke editie voorziene magazine in het teken van de launch van de Playstation 4 en zijn er reviews van o.a. Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4 en Zelda: A Link Between Worlds

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #07 bij de App Store

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.