6
Posted 28/11/2013 by Killian in Games/Toys
 
 

Winnaars LEGO Marvel Super Heroes Wedstrijd

lego-marvel-super-heroesLEGO Marvel Super Heroes – de nieuwste LEGO-videogame van TT Games en Warner Bros. Interactive – ligt nu in de winkelrekken. De game biedt een episch en humoristisch avontuur voor jong en oud doorheen het Marvel-universum waarin de Avengers, Spider-Man, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele andere Marvel-personages en locaties in al hun geblokte glorie te zien zijn.

Om de release van dit nieuwste LEGO-avontuur te vieren mocht Brainfreeze, in samenwerking met Warner Bros. en DayOne MPM, zes kopieën van LEGO Marvel Super Heroes wegschenken. Twee voor Playstation 3, twee voor XBox 360 en twee voor Wii U. Voor elk wat wils dus!

De Winnaars:

PLAYSTATION 3:

  • Seven
  • ghostrider

XBOX 360:

  • Schweppes
  • pennykhaleesi

WII U:

  • Marcel van der Sanden
  • bieball

Proficiat aan de winnaars! Jullie worden zo snel mogelijk door ons gecontacteerd.

legomarvelsuperheroespostersmall

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.