Random Article


Oudere Batman gebruikt drones in Batman Vs Superman film?

 


0
Posted 16/11/2013 by

Een nieuwe dag, een nieuw gerucht voor Batman Vs Superman, de opkomende sequel tot Man of Steel. Producer Daniel Halter (Hitman) tweette onlangs de boodschap dat hij niet kan wachten op Batman Vs Superman, met hierbij de vermelding dat de door Ben Affleck gespeelde Dark Knighthalf op pensioen is, niet meer praat met Robin” en “drones vanuit de Batcave controleert“.

Batrobot

Een Bat Robot uit Kingdom Come

We weten al dat Batman in de film zal worden voorgesteld als een iets meer ervaren, oudere en vermoeide misdaadbestrijder en de verschillende geruchten rond de rol van Dick Graysonex-Robin, nu Nightwing – vermeldden inderdaad dat Batman’s relatie met zijn vroegere sidekick op de klippen is gelopen. Dat van die drones is echter nieuw. Comicbookfans zullen hierbij meteen denken aan Kingdom Come uit 1996, waarin er een mogelijke toekomst voor het DC-universum werd geschetst. Hierin bewaakte een oudere Bruce Wayne Gotham City met behulp van Batman-robots. Kingdom Come werd overigens geschreven door Mark Waid, dewelke later ook Superman: Birthright neerpende, één van de grootste inspiraties voor Man of Steel.

We nemen het alvast nog even met een korreltje zout, vermits de connectie van Halter tot de opkomende film nog niet meteen duidelijk is. Als er al één is. Zeker is wel dat Batman heel wat snufjes in de strijd mag gooien om de man van staal, opnieuw gespeeld door Henry Cavill, tegen te gaan. Ben Affleck is echter niet voor niets een zware fysieke training aan het ondergaan voor de rol, dus we mogen er gerust op zijn dat de Dark Knight wel degelijk zijn vuisten zal gebruiken in de prent. Drones of geen drones.

Batman Vs Superman wordt geregisseerd door Zack Snyder en zal op 17 juli, 2015 ‘s werelds twee grootste superhelden samen op het witte doek toveren.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.