Random Article


Mogelijke Nightwing acteurs voor Batman Vs Superman, Arrow

 


0
Posted 14/11/2013 by

nightwingadamdriver

Adam Driver

We berichtten eerder al over een mogelijke rol voor Dick Grayson, alias Nightwing, in de opkomende Batman Vs Superman-prent en Man of Steel-sequel. De voormalige Robin zou hier al jaren niet meer gesproken hebben met zijn ex-mentor Batman (Ben Affleck) en zijn eigen superheldencarrière hebben uitgebouwd. Of Nightwing daadwerkelijk in de film zit, is nog niet bevestigd, maar ondertussen duiken er al wel wat acteursnamen op…

De 29-jarige Adam Driver (Girls) zou de hoofdkandidaat zijn, maar ook Penn Badgley (Gossip Girl) en Ezra Miller (We Need To Talk About Kevin) worden genoemd. En dan is er ook nog Steven R. McQueen (The Vampire Diaries). Hij wordt echter niet gelinkt aan de rol in de Man of Steel-sequel, maar wel in de tv-reeks Arrow. Hij tweette een foto van zichzelf tijdens een training waar ie een Nightwing-t-shirt droeg. Ook vermeldde hij dat hij enkele “superheldenconversaties” had met de bazen van tv-netwerk The CW, waarop Arrow wordt uitgezonden.

Blüdhaven, zusterstad van Gotham City en thuisbasis van Nightwing, werd al bij naam vernoemd in Arrow en verschillende personages uit de Batman-mythologie werden al geïntroduceerd in de verhaallijn van de show, denk maar aan Ra’s al Ghul, The League of Assassins, Firefly, Deadshot, KGBeast en The Huntress. Het zou dus zeker kunnen dat Nightwing spoedig de Green Arrow (Stephen Amell) komt te vervoegen. Dit zou eveneens betekenen dat Warner Bros. de tv- en filmversies van het DC-universum van elkaar gescheiden zou houden, ondanks hun plan om de comics en personages te adapteren in een waaier aan verschillende media. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

nightwingarrow

Steven R. McQueen

Het tweede seizoen van Arrow loopt nu op The CW. Batman Vs Superman (werktitel) brengt op 17 juli, 2015 ‘s werelds twee grootste superhelden bij elkaar op het grote scherm.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.