Random Article


Fantastic Four Reboot verlaat tot de Zomer van 2015

 


0
Posted 12/11/2013 by

We zijn volop in de Hollywood Age of Comics (of moet dat de Comics Age of Hollywood zijn?), maar nergens zullen comicbookfans en geeks meer blockbusters voorgeschoteld krijgen dan in de overvolle zomer van 2015.

Twentieth Century Fox heeft nu ook besloten om The Fantastic Four – de reboot van de filmfranchise rond Marvel‘s First Family onder regisseur Josh Trank (Chronicle) en producer Matthew Vaughn (X-Men: First Class) – te verlaten van 6 maart naar 19 juni, 2015. Het viertal vervoegt hierbij superheldencollega’s Avengers: Age of Ultron (1 mei), Batman Vs Superman (17 juli) en Ant-Man (31 juli).

The Fantastic Four is overigens niet de enige film van Twentieth Century Fox die verlaat wordt. The Secret Service, een adaptatie van de gelijknamige spionagecomic van Mark Millar en Dave Gibbons, wordt van 14 november 2014 naar 6 maart, 2015 opgeschoven. Terwijl videogameadaptatie Assassin’s Creed een tweetal maandjes later in de zalen zal verschijnen. Deze schuift op van 19 juni naar 7 augustus. Let wel, het draait hier allemaal om Amerikaanse releasedata. In onze contreien kan het vaak enkele dagen vroeger tot een week later verschillen.

Voorlopig is er nog niet bijster veel geweten rond de Fantastic Four-reboot, die zich in hetzelfde universum als de X-Men-films zou afspelen. De geruchten doen de ronde dat Michael B. Jordan weleens de eerste zwarte Johnny Storm/Human Torch wordt en dat Miles Teller in de running is om Reed Richards/Mr. Fantastic te vertolken…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.