1
Posted 12/11/2013 by Arno in Comics
 
 

Batman bin Suparman zit in de gevangenis

batmanbinsuparman

Batman bin Suparman, een 23-jarige man uit Singapore, zit in de cel. Een drietal jaar geleden werd hij een internetberoemdheid wanneer een foto van zijn identiteitskaart op het net verscheen. Zijn naam betekent misschien wel “Batman, zoon van Superman“, maar wie zou verwachten dat met zo’n naam toch wel een zekere verantwoordelijkheid gepaard gaat, heeft het mis. Batman bin Suparman werd namelijk gisteren veroordeeld tot een kleine drie jaar cel vanwege inbraak, diefstal en heroïnegebruik, tot grote ontsteltenis van enkele fans op de Facebookpagina van de Batman bin Suparman-fanclub.

batman-superman-worlds-finest

Uiteraard konden de Man of Steel en de Dark Knight er ook niet bepaald om lachen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.