Random Article


Drie actrices in de running voor Wonder Woman in Batman Vs Superman?

 


3
Posted 08/11/2013 by

Vergeet de eerdere geruchten van Thor-actrice Jaimie Alexander als DC’s Wonder Woman in de opkomende Batman Vs Superman-prent. Alexander werkt voor Marvel Studios en blijft daar voorlopig ook. Variety vermeldt nu echter de namen van drie andere actrices die in de running zijn voor een vrouwelijke rol in de Man of Steel-sequel, dewelke weleens deze van Diana Prince/Wonder Woman zou kunnen zijn.

wonder-woman-casting

Eerst is er de Oekraïense/Franse actrice  Olga Kurylenko (Oblivion, Quantum of Solace), wat gisteren al bekend werd. Verder zijn er de Israëlische Gal Gadot (Fast Five, Fast & Furious 6) en de Franse Élodie Yung (G.I. Joe Retaliation). Of het hier daadwerkelijk draait om de rol van Wonder Woman, louter haar alter ego Diana Prince of nog een ander personage is nog niet geweten, maar de actrices hebben alvast de juiste look en ervaring in actiefilms om de Amazoneprinses en grootste superheldin ter wereld te vertolken. De casting call bevat de kernwoorden “groot, brunette, atletisch en exotisch“. Hierbij dient wel vermeld te worden dat de rol van Diana maar zeer beperkt zal worden, het blijft immers een Superman/Batman-film.

Het artikel maakt tevens ook vermelding dat niemand minder dan The Flash, snelste man ter wereld, weleens een kleine cameo zou kunnen maken in de film, dewelke ongetwijfeld wel hints en verwijzingen naar een latere Justice League-prent zal bevatten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Batman Vs Superman (werktitel) vormt de sequel op Man of Steel en wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (300, Watchmen) naar een script van David Goyer (The Dark Knight Trilogy). Henry Cavill herneemt zijn rol als SupermanBen Affleck is BatmanAmy Adams is Lois Lane en de film komt op 17 juli, 2015 in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


 1. avatar
   
  Veruca

  Gina Carano? Nee? Jammer… :(

  Qua looks zou ik dan voor Gal Gadot kiezen. Zij lijkt, in mijn ogen, het meeste op Diana.
 2. avatar
   
  Lav

  Misschien dat Gina nu wat awkward zou zijn aangezien ze de ex van superman is :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.