0
Posted 05/11/2013 by Brainfreeze in Comic Cons
 
 

F.A.C.T.S. 2013: Interview met J.G. Jones (Wanted, Final Crisis, Before Watchmen: Comedian)


supergirl-j-g-jones-2Op F.A.C.T.S. 2013 – de grootste comics, sci-fi, fantasy en animebeurs in de Benelux – verkreeg Brainfreeze de kans om de Amerikaanse comicbookartiest J.G. Jones te interviewen. Jones is gekend van zijn werk op o.a. Y: The Last Man (Vertigo), Marvel Boy (Marvel) en natuurlijk Wanted (Top Cow). Voor DC Comics tekende Jones alle covers van de wekelijkse reeks 52, een groot deel van Final Crisis en het recente Before Watchmen: Comedian. Ook verzorgde hij het tekenwerk voor de graphic novel Wonder Woman: The Hiketeia, werkte hij mee aan First Wave en schreef hij gedurende een tijd de nieuwe avonturen van pulpheld Doc Savage.

Wij stelden hem wat vragen over zijn eerste bezoek aan F.A.C.T.S., de filmadaptatie van zijn Wanted-comic met Mark Millar, de controverse rond Before Watchmen en natuurlijk over zijn ervaringen in de wereld der comics. Hij wist ook een tipje van de sluier op te lichten omtrent enkele van zijn volgende projecten, waaronder een eigen graphic novel. Geniet ervan!

52_covers

52 – The Covers HC bij archonia.com

wanted2

Wanted GN bij archonia.com

beforewatchmencomedian

Before Watchmen: Comedian/Rorschach Deluxe HC bij archonia.com

final-crisis-featured

Absolute Final Crisis HC bij archonia.com

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar