0
Posted 04/11/2013 by Brainfreeze in Games/Toys
 
 

Glitch #06 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het zesde nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje en deze maand zetten we Thor: The Dark World in de schijnwerpers door enkele leestips rond Marvel‘s Asgardiaanse dondergod op een rijtje te zetten. Ook levert Arno een preview van LEGO Marvel Super Heroes en een review van Batman: Arkham Origins, de prequel tot de fel bejubelde Batman: Arkham-videogamereeks. Verder bevat het magazine nog filmreviews van o.a. Gravity, Metallica: Through the Never en Elysium, videogamereviews van o.a. The Wolf Among Us chapter 1, Sonic Lost World, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Beyond: Two Souls en een heuse coverstory rond Call of Duty: Ghosts en het tienjarig bestaan van de reeks.

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #06 bij de App Store

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar