57
Posted 28/10/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Tickets voor Exclusief The Hobbit: The Desolation of Smaug Fan Event


Vanaf 11 december keren we terug naar Middle-Earth in The Hobbit: The Desolation of Smaug, het tweede deel in de The Hobbit-trilogie van Peter Jackson (The Lord of the Rings) gebaseerd op het werk J.R.R. Tolkien. Voor de fans die niet kunnen wachten hebben we goed nieuws, want op maandag 4 november vindt er in Kinepolis Brussel een exclusief The Hobbit fan event plaats. Brainfreeze mag hiervoor, in samenwerking met Warner Bros., tien duotickets weggeven!

Tijdens dit evenement, exclusief voor The Hobbit-fans die tickets kunnen winnen via wedstrijden, kunnen de aanwezigen via satelliet kijken naar een live Q&A met Peter Jackson en de cast van The Hobbit, die zelf ook verspreid zullen zitten over verschillende bioscopen ter wereld. Als kers op de taart, krijgen de aanwezigen ook 10 minuten exclusief beeldmateriaal uit de nieuwe film te zien. Om het plaatje helemaal af te maken, kijken we voor de Q&A samen nog eens naar The Hobbit: An Unexpected Journey in 3D op het grote scherm.

Elke aanwezige krijgt ook 2 posters van de nieuwe film waaronder een exclusieve mega-poster. Eén gelukkige in de zaal gaat ook naar huis met een poster gesigneerd door de cast van de film!

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

  • 19u00: Ontvangst + fotomoment
  • 20u00: Start The Hobbit: An Unexpected Journey in 3D
  • 22u30: Pauze + bekendmaking winnaar gesigneerde poster
  • 23u00: Livestream Q&A + exclusieve 10 minuten beelden uit The Hobbit: The Desolation of Smaug
  • 24u00: Einde evenement

Wat kan je winnen?

Eén van de tien duotickets die we voor het evenement weggeven. De tickets worden in een mail opgestuurd die je dan afgeprint naar het evenement kan meebrengen.

Wat moet je doen om te winnen?

– Post hieronder de reden waarom jij één van de duotickets moet winnen. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook

Deze wedstrijd loopt tot en met donderdag 31 oktober.

HDOS_INTL_ART_ONLINE- teaser

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars krijgen tijdig een persoonlijk mailtje.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar