Random Article


Eerste Footage & Foto’s voor X-Men: Days of Future Past

 


0
Posted 24/10/2013 by

UPDATE: Via Entertainment Weekly en Empire werden er eveneens 12 nieuwe foto’s vrijgegeven van X-Men: Days of Future Past. We hebben ze onderaan het artikel bijgevoegd.

Regisseur Bryan Singer, Marvel en 20th Century Fox hebben via Instagram zonet de eerste officiële beelden vrijgegeven voor X-Men: Days of Future Past, als voorsmaakje op de eerste trailer die op 29 oktober verschijnt. En dat momenten nadat Marvel Studios en Disney afkwamen met de eerste trailer voor Captain America: The Winter Soldier. Avengers Vs X-Men dus, maar dan in reclameboodschappen…

X-Men: Days of Future Past wordt de zevende langspeelfilm uit de X-Men-franchise van Marvel en 20th Century Fox en vormt een rechtstreekse sequel op zowel X-Men: The Last Stand (2006), X-Men: First Class (2011), The Wolverine (2013). Het zal de First Class-prequel ook dichter bij de eerste X-Men-trilogie brengen om een heus cinematisch X-universum te vormen. Naast Singer, regisseur van de eerste twee films, keren de meeste acteurs die ooit in een X-Men-film hebben meegedaan terug tot de franchise.

x-men-days-of-future-past-posters

De titel Days of Future Past is afkomstig van de gelijknamige, klassieke Marvel-comicbookverhaallijn door Chris Claremont en John Byrne uit 1981, dewelke een dystopische toekomst schetst waarin mutanten opgejaagd worden door gigantische robots gekend als de Sentinels en in concentratiekampen worden gestoken. De film wordt echter geen rechtstreekse adaptatie van de comic, maar zal wel bekende plotelementen overnemen. Op het grote scherm zal het zo niet Kitty Pryde zijn, maar een oudere Wolverine (Hugh Jackman) die met behulp van Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) en Magneto (Ian McKellen) naar 1973 reist om deze toekomst af te wenden. Hier komt hij de jongere versies van de X-Men-oprichter en hun eeuwige aartsvijand tegen, gespeeld door James McAvoy en Michael Fassbender.

Verdere rollen werden weggelegd voor o.a. Nicholas Hoult als Beast, Halle Berry als Storm, Jennifer Lawrence als Mystique, Anna Paquin als Rogue, Ellen Page als Kitty Pryde, Shawn Ashmore als Iceman, Omar Sy als Bishop en Peter Dinklage als Bolivar Trask, schepper van de Sentinels en CEO van Trask Industries.

X-Men: Days of Future Past zal onze tijdlijn komen verstoren op 21 mei, 2014. Het oorspronkelijke verhaal kan je hieronder bestellen.

X-Men: Days of Future Past bij archonia.com

XMen_Days_of_Future_Past_Photos_2 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_3 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_4 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_5 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_6 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_7 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_8 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_9 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_10 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_11 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_12 XMen_Days_of_Future_Past_Photos_1

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.