6
Posted 22/10/2013 by Brainfreeze in Comic Cons
 
 

F.A.C.T.S. 2013: Interview met Manu Bennett (Spartacus, Arrow, The Hobbit)


Betrayal

De Nieuw-Zeelandse acteur Manu Bennett staat voornamelijk bekend van zijn rol als de onverslagen Galliër en fanfavoriet Crixus in de recente Spartacus-reeksen van Starz. Tevens speelde hij mee in o.a. 30 Days of Night, Xena: Warrior Princess en vertolkte hij Azog the Defiler in de The Hobbit-trilogie.

Brainfreeze verkreeg een kort interview met de acteur op F.A.C.T.S. 2013 en kon hem wat vragen stellen over zijn vaste rol in het tweede seizoen van Arrow, waar hij Slade Wilson speelt (in de DC-comics beter gekend als huurmoordenaar Deathstroke). We vroegen hem ook om zijn ervaring op de grootste comics, sci-fi en animebeurs van de Benelux, het verschil tussen het acteren in tv-series en films, alsook zijn eerdere bezoek aan de stad Gent

Na het interview wist Bennett ons nog te vertellen dat de fans van Slade Wilson overigens zeker moeten afstemmen voor aflevering 9 van Arrow. “It will blow your mind,” aldus de acteur. De aflevering, getiteld “Three Ghosts“, zal ongeveer rond 12 december op het Amerikaanse The CW-netwerk worden uitgezonden…

Manu Bennett is momenteel te zien in Arrow seizoen twee op The CW en valt vanaf 11 december opnieuw te bewonderen als Azog in The Hobbit: The Desolation of Smaug.

factsbennett

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar