0
Posted 21/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Kneel Before Doom!

Dictators hebben nu eenmaal extra aandacht nodig.

Na het knielen voor Zod gaan we nu met z’n allen knielen voor die andere megalomaan, Dr. Doom, want Sideshow Collectibles brengt ons de Legendary Scale Figure Dr. Doom.

Victor Von Doom, dé aartsvijand van de Fantastic Four en heerser van Latveria blijft ongetwijfeld één van de meest iconische slechteriken in de Marvel– en comicbookgeschiedenis. Oorspronkelijk gecreëerd door Stan Lee en Jack “King” Kirby, maakte de getormenteerde tiran zijn debuut in Fantastic Four #5 (1962).

Dit is echter niet het zoveelste exemplaar in een eindeloze reeks puik afgewerkte beelden, neen, Dr. Doom wordt in al zijn grootsheid gepresenteerd. Niet alleen wordt het beeld met twee maskers geleverd (om de moderne en klassieke look getrouw na te bootsen), maar hieronder vind je zijn verbrande gezicht tot in elk pijnlijk litteken terug.

400086-doctor-doom-008

Maar er is nog meer! Zijn groene stoffen cape wapperend over zijn metalen harnas, riem over zijn tuniek gegespt, rust het beeld op een mooie base waar je de stijl van zijn kasteel in herkent.

400086-doctor-doom-011

Zoveel afwerking en detail stop je niet in een kleine figurine. We kunnen jullie dus vertellen dat deze Legendary Scale Figure Dr. Doom maar liefst 127 cm hoog en 81 cm breed is en niet minder dan 16 kg weegt. Als we de logistieke vraagstukken buiten beschouwing laten, blijft in alle waarschijnlijkheid één vraag op jullie lippen branden. Momenteel wordt het beeld met een pre-orderprijs van $ 1 999,99 gepromoot. Neen, het huisbezoek van deze dokter is niet goedkoop en verwacht geen terugbetaling van je mutualiteit.

Het beeld wordt officieel in mei 2014 uitgebracht.


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?