30
Posted 18/10/2013 by Malkavian in Comics
 
 

F.A.C.T.S. 2013 Wedstrijd: Thor – The Dark World


Op 19 en 20 oktober zit elke comicbooklezende, sci-fi en fantasy liefhebbende, Japanofiele en cosplayende Belg op F.A.C.T.S. De grootste comics, sci-fi en animebeurs in de Benelux viert haar 20ste verjaardag en vindt opnieuw plaats in Flanders Expo te Gent.

Brainfreeze zal het ganse weekend aanwezig zijn met een spectaculaire stand die volledig in het teken van de Marvel-dondergod Thor en diens nieuwste film The Dark World staat, vanaf 30 oktober in de bioscoop.

Om dit nog wat extra in de kijker te zetten geven we ook enkele Marvel-comics weg.

Wat kan je winnen?

Thor by J. Michael Straczynski Omnibus (met variant cover van Michael Turner)

Deze klepper van formaat heeft 520 pagina’s en bevat de Thor-verhalen geschreven door sterauteur J.Michael Straczynski (Fantastic Four #536-537, Thor volume 3 #1-12 & #600-603 & Thor Giant-Size Finale) en tekenaar Olivier Coipel, dewelke zwaar de twee solofilms inspireerden. Kortom, een Thor-bundeling die de dondergod waardig is.

ThorOmnibus

Thor: Ages of Thunder

Ages of Thunder was een minireeks rond de dondergod. Met zijn 160 pagina’s bevat deze trade paperback enkele volledig losstaande verhalen en is daarmee ideaal voor film- & comicbookfans. Thor: Ages of Thunder werd geschreven door Matt Fraction  die ons het laatste jaar al flink verwende met zijn Fantastic Four en Hawkeye-verhalen.

ThorAges

Marvel 1985

Kick-Ass-schrijver Mark Millar vertelt een verhaal over een jongen die Secret Wars, de moeder der Marvel-crossovers, leest in 1985. Plots komen de superhelden uit zijn strips tot leven in de echte wereld. De droom van elke comicbookliefhebber is om zijn helden in het echt te ontmoeten, maar niet enkel de helden zijn naar onze wereld gereisd…

Marvel1985

Wat moet je doen om te winnen? 

 – Post hieronder de reden waarom jij één van de comics moet winnen. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook

Deze wedstrijd loopt tot en met donderdag 24 oktober.

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op zondag 27 oktober.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian