5
Posted 18/10/2013 by Brainfreeze in Comic Cons
 
 

Brainfreeze op F.A.C.T.S. 2013!


UPDATE: F.A.C.T.S. 2013 was een geweldig succes! Onze stand heeft heel wat bezoekers over de vloer gekregen die Thor’s hamer hebben mogen hanteren. De foto’s vind je terug op onze Facebookpagina

Whosoever holds this Hammer

if he be Worthy

shall possess the Power of Thor

Op 19 en 20 oktober vindt in Flanders Expo, Gent F.A.C.T.S. 2013 plaats. De grootste comics-, sci-fi en animebeurs van de Benelux viert haar 20-jarig bestaan.

Ook Brainfreeze zal op F.A.C.T.S. 2013 aanwezig zijn. In samenwerking met Marvel Belgium en onze goeie vrienden bij 4Gamers /Glitch zal je onze stand kunnen bezoeken in de Game Zone. Ultimate Marvel Vs Capcom 3 is bespeelbaar en we delen uiteraard ook leuke prijzen uit, waaronder duotickets voor de exclusieve Thor Night & Marvel Marathon op 29 oktober te Kinepolis Brussel, waar je Marvel’s opkomende blockbuster Thor: The Dark World voor het eerst kan zien.

Onze blikvanger wordt echter Mjolnir. Ter ere van de release van Thor: The Dark World brengen we Thor’s mystieke hamer mee naar F.A.C.T.S. 2013. Bezoekers kunnen een poging wagen de hamer van de dondergod op te tillen en voor een foto te poseren. Ben jij waardig genoeg om Mjolnir te hanteren? Bewijs het ons en Bring the Thunder @ F.A.C.T.S. 2013!

MANHATTAN

Kom je niet naar F.A.C.T.S.? Jammer, maar ook aan de thuisblijvers hebben wij gedacht…

 Brainfreeze Marvel

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar