Random Article


Batman Vs Superman opnames starten dit weekend

 


0
Posted 18/10/2013 by

Hoofdacteurs Henry Cavill en Ben Affleck beginnen er pas volgend jaar aan, maar regisseur Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen) en zijn crew starten dit weekend al met de opnames voor de opkomende Batman Vs Superman-prent, de sequel op Man of Steel dewelke de twee grootste superhelden ter wereld samen naar de bioscoopzalen zal brengen. De scène wordt gefilmd in het Weingart Stadium op de universiteit van East Los Angeles en draait om een footballwedstrijd op universiteitsniveau tussen Gotham City University en Metropolis State University. Website Batman-News heeft foto’s van de uniformen kunnen bemachtigen. Gotham City speelt, zoals het footballteam uit The Dark Knight Rises, in het zwart en goud, terwijl Metropolis State rood en wit draagt.

BvSFootballJerseys

Batman Vs Superman (werktitel) wordt geregisseerd door Zack Snyder naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel). Henry Cavill keert terug als Superman/Clark Kent, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Laurence Fishburne speelt terug Perry White en Ben Affleck is Batman/Bruce Wayne. De prent zal op 17 juli, 2015 de zalen binnenvliegen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.