1
Posted 17/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Nieuw The Walking Dead Seizoen gaat gepaard met nieuwe Merchandise

Zoals je op je favoriete website reeds kon lezen, is seizoen 4 van The Walking Dead in de Verenigde Staten reeds van start gegaan. Omdat de zombieserie en de Image-comic waarop het werd gebaseerd over veel fans beschikt kunnen de fabrikanten van toys en merchandise niet langs de zijlijn volgen.

POP! presenteert ons The PREVIEWS Exclusive The Walking Dead Governor Pop Figure! Om het onderste uit de kan te halen lanceren ze zowel een Bandage Version, gebaseerd op  de reguliere boze Governor, en een Bloody Version, waar je de moordzuchtige gek in herkent. Aan jullie de keuze welke je verkiest. Voor de prijs van $12,00 dollar mag je ze zelfs allebei aanschaffen.

The-Governor-Bloody-Eye-Patch-Walking-Dead-Pop-Vinyl

San Diego Comic-Con 2013 Exclusive Blood Splattered The Governor The Walking Dead Pop! Television Vinyl Figure by Funko

Echt mooi wordt het als Gentle Giant de Walking Dead Michonne Statue op verzamelaars loslaat.  “Echt mooi” is uiteraard een rekbaar begrip…

Onverschrikbaar tegenover levende en dode vijanden, bewijst de katana-hanterende Michonne dat ze een waardevol lid van Rick Grimes’ team van overlevenden is.

Doordat het beeld digitaal werd gesculpteerd, en nadien met de hand werd geschilderd, is de gelijkenis met actrice Danai Gurira verbluffend. Bekijk die geklemde handen rond de katana. Extra detail vind je in het metalen zwaard en de van echte stof vervaardigde cape. Maar ook de jeans en schoenen getuigen van een streven naar perfectie. Michonne meet 17,5 cm hoog (18″ scale) en wordt voorzien van een stevige doch neutrale base. 

Het beeld krijgt een richtprijs van $399,00 dollar en is vanaf juni 2014 in de winkel verkrijgbaar.

 


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?