0
Posted 11/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Iron Man Mark XXXVIII aka Igor komt eraan

902129-iron-man-igor-mark-xxxviii-007Wie houdt de nummering nog bij?

In hun fenomenale Iron Man 3-reeks voegt het Honk Kongse Hot Toys de Iron Man 3 Igor (Mark XXXVIII) 1/6th Scale Collectible Figure toe.

Na zijn indrukwekkende verschijning in de belangrijke  “House Party Protocol“-scène uit Marvel’s recente blockbuster, zijn fans gefascineerd door het atypische en unieke uiterlijk van Iron Man Mark XXXVIII.

Naar gewoonte is de afwerking naar Hot Toys-standaard. Met het produceren van Iron Man-figuren zit het bedrijf ook safe omdat ze voor deze geen menselijk gezicht (hun achillespees bij momenten) hoeven te maken. Deze Iron Man biedt onder andere bewegende flaps op de rugzijde, LED-verlichting binnen de ogen, borstplaat en handpalmen. Met dat laatste kan je mooie gevechtsposes uitbeelden.

Deze Iron Man Mark 38, Igor voor de vrienden, is zeker het kneusje van de familie niet, want met zijn 43 cm hoogte torent hij boven enkele van zijn soortgenoten uit. Ook in portemonnee zal hij zich laten gelden, want voor minder dan $509,99 verlaat hij de Hall Of Armour niet.

In de minder impressionante 4,5″ (Marvel Universe-formaat) en 6″ (Marvel Legends-formaat) reeksen zijn we het reeds gewoon dat de gouden Avenger als de spreekwoordelijke gouden koe wordt  uitgemolken en er bijgevolg tientallen (meestal gelimiteerde) varianten op ons afstormen. We krijgen de indruk dat die trend zich ook naar de high end-artikelen verlegt. Aan die hoge prijzen en beperkte oplage wordt het natuurlijk veel moeilijker om reeksen te vervolledigen.

Of deze Iron Man Mark XXXVIII 1/6th Scale Collectible Figure de prijzige aankoop waard is, laten we aan jullie oordeel over. Een niet te missen artikel is het niet, maar hij is door zijn uiterlijk uniek genoeg om er toch eens over na te denken. Hiervoor heb je trouwens tot halverwege 2014 tijd, wanneer Igor de winkels komt binnenstormen.

 


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?