0
Posted 08/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

World Wrestling Entertainment in Blokvorm

WWE_Construction_Sets__scaled_300

Toen we de eerste foto’s zagen, gingen we er van uit dat LEGO en World Wrestling Entertainment gaan samenwerken. Na het fascinerende nieuws dat die laatste reeds met McFarlane Toys een deal had gesloten, bleek dit opnieuw een schot in de roos. Maar het zijn Bridge Direct die deze week op de Dallas Toy Fair lieten weten dat ze een reeks WWE Wrestling Construction toys, genaamd WWE Stackdown Universe lanceren.

De Stackdown Playset Ring, de eerste te lanceren speelset, zal voorzien worden van realistische ringtouwen, een jumbotron, tv-camera’s en een scheidsrechter. Bekende personages als John Cena (wie anders?) en The Miz zullen de set vervolledigen. Daarna is het de beurt aan de Train ‘n Rumble, met bokszakken, wrestling dummies en trainingsbank. Deze set wordt vervolledigd met Sheamus en Rey Mysterio. Om de link met het worstelen helemaal compleet te maken volgen dan een vehicle set, en verschillende kleinere starter sets met bijhorend diorama, telkens voorzien van een verschillende worstelaar. 

Afgaand op de eerste afbeeldingen ziet het er echter even pover als Kre-O (Hasbro’s antwoord op LEGO waaronder bijvoorbeeld Transformers en Battleship werden uitgebracht) of Mega Bloks uit, maar we vermoeden dat de fans dit ongetwijfeld blindelings aanschaffen. Een releasedatum werd nog niet meegedeeld, maar we houden jullie op de hoogte…

 

WWE_Construction_Set_2__scaled_600

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?