1
Posted 08/10/2013 by Arno in Games/Toys
 
 

Glitch #05 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het vijfde nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje en deze maand zetten we Batman: Arkham Origins in de schijnwerpers, de opkomende prequel van Warner Bros. en DC Entertainment op de succesvolle Batman: Arkham-videogamefranchise. We laten je kennismaken met een hoop villains en huurmoordenaars die in de nieuwe game Gotham City onveilig zullen maken. Verder bevat het magazine nog reviews van o.a. GTA V, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en een heuse coverstory rond sandbox en open-world games.

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #05 bij de App Store

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.