0
Posted 06/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Kotobukiya lanceert Marvel NOW! Avengers ARTFX+ beelden


Kotobukiya lanceert, nadat ze DC’s New 52 onder handen namen, ook een eigen Marvel Comics The Avengers ArtFX+ reeks, waar de nadruk op personages uit Marvel NOW! wordt gelegd. De eerstvolgende beelden die officieel worden vrijgegeven zijn de Avengers NOW! Hulk ARTFX+ Statue en Black Widow Avengers NOW! ARTFX+ StatueDeze beelden werden ontworpen op basis van concepttekeningen van de geroemde tekenaar Adi Granov (Iron Man: Extremis) en worden in een passende houding gepresenteerd.

Black Widow meet 19 cm en wordt, net als haar voorgangster, van een magnetische base voorzien. Geslaagd lijkt de afwerking van haar traditionele zwarte bodysuit, waar extra aandacht aan de Widow-armbanden en gouden riem werd gegeven. Hoewel ze haar geweren in de handen houdt, kunnen de holsters aan haar benen worden geopend. Maar als we geheel eerlijk mogen zijn, valt het gezicht wat tegen. Je mist hier ergens wat meer persoonlijkheid en voelt het alsof Kirsten Dunst hier met haar typische Droopy eyes model stond. Het voelt niet juist. Hoe dan ook, Natasha Romanova is vanaf mei 2014 vrij voor een date.

Kotobukiya-Marvel-Comics-Black-Widow-Avengers-Now-ARTFX-Statue-06

The Incredible Hulk is met zijn 25 cm uiteraard wat groter, en smasht vanaf maart 2014 uw woonkamer binnen. Met Hulk kan men uiteraard weinig verkeerd doen. De spieren staan gespannen, de blik staat op vernieling en omwille van zijn grootte torent hij boven de andere beelden uit…

MARVEL COMICS ARTFX+ HULK bij Archonia


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?