0
Posted 05/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Red Sonja Victorious Premium Format Figure

Wauw! Dubbel wauw! Dat is onze eerste reactie bij het zien van Sideshow Collectibles‘ Red Sonja – VICTORIOUS! Premium Format Figure

Geïnspireerd door de verhalen van fantasyschrijver Robert E. Howard, geestelijke vader van Conan The Barbarian en zijn mythologische Hyborian Age, maakte Red Sonja, She-Devil with a Sword en krijgster van Hyrkania, haar debuut in de pagina’s van Marvel’s Conan the Barbarian #23 in 1973. Meteen werd ze als Conan’s gelijke en evenknie voorgesteld en het wederzijds respect tussen beide personages is altijd gebleven. Daarna heeft de vrijgevochten helleveeg haar eigen comicbookreeksen en een slecht onthaalde film (met de onvergetelijke Brigitte Nielsen in de hoofdrol) op haar conto geschreven.

De Red Sonja – VICTORIOUS Premium Format Figure stelt ze, bebloed zwaard in de hand, voor net na een hard gevochten strijd, met het afgehakte hoofd van de Frost Giant als trofee trots in de hand. De zwaardvechtster draagt haar iconische metalen bikini en een met de hand gemaakte stoffen (nep)bont cape. Aan haar lederen riem hangt nog een dolk te wachten op het volgend slachtoffer. Alles wordt tot in het kleinste detail (bekijk die sieraden en gespen) uitgewerkt.

200258_nL3bLidpH_press07__scaled_600

De 68 cm (!) hoge figuur rust op een mooie, besneeuwde base waar de helm van haar tegenstander aan de voeten ligt. Hij heeft die immers niet langer nodig. In de Exclusive versie krijgt Red Sonja er nog een extra hakbijl bij, die het afgehakte hoofd in haar linkerhand kan vervangen. Eén blik van de stoïcijns kijkende overwinnares zegt ons genoeg. Geloof ons, never mess with a redhead.

200258_Wlk30d9sK_press10__scaled_600

Ga je vervolgens scheren en douchen. Trek je zondagse pak aan, koop die ruiker bloemen en waag je kans. Het lukte Conan The Barbarian nooit, maar jullie kunnen deze fiere krijgster vanaf 2014 in de armen nemen voor de luttele som van  $379,99. 

 


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?