0
Posted 04/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

One Ring To Rule Them All…

One Ring to rule them all.

One Ring to find them,

One Ring to bring them all

and in the darkness bind them.

Weta Workshop stelt met trots hun nieuwste en meest evidente The Lord of the Rings-merchandise voor. The One Ring werd ontworpen en gemaakt door Jens Hansen, en is een duidelijk voorbeeld van vakmanschap.

Deze ring is een perfecte replica, met de juiste vorm, gewicht en afmetingen van de ring die voor de filmtrilogie van Peter Jackson werd gebruikt. Ook de Elven tekens werden met oog voor detail aangebracht. Dankzij het meegeleverde elegante houten kistje kun je de ring ook perfect presenteren.

Voor wie echt als Frodo of Bilbo Baggins door het leven wenst te gaan, kan ook een bijhorende (sterling)zilveren ketting besteld worden.

Verloofde koppeltjes letten nu goed op. Deze potentiële trouwring wordt zeer gelimiteerd aan een richtprijs van $99,99 uitgebracht en is momenteel enkel bij de Weta Shop te verkrijgen. Niet getreurd, ook mensen van normale hoogte kunnen zich aanmelden en de ring bestellen…


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?