0
Posted 03/10/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

McFarlane Toys en World Wrestling Entertainment gaan samenwerken


Na talloze cryptische tweets, waar iedereen als gek ging speculeren, is het nieuws eindelijk bekend en het verheugt ons enorm. McFarlane Toys en World Wrestling Entertainment werken samen aan een reeks WWE Icon Series limited edition collectible statuesOntworpen door Todd McFarlane, start de reeks met levende legende The Undertaker. Beroemd om zijn 21 Wrestlemania-overwinningen op rij, en berucht om zijn hoge pijngrens, behoort deze veelvoudige wereldkampioen tot de meest gerespecteerde worstelaars aller tijden. 

Wie bekend is met het werk van McFarlane weet dat zijn figuren veelal hit or miss kunnen zijn. Maar het mag gezegd worden, op de eerste officiële afbeeldingen ziet het er gewoon prachtig uit. Lange jas, hoed op en armen gespreid, mooier en gedetailleerder kan The Undertaker niet worden gebracht. Dit is een must have-item. Het beeld meet meer dan 43 cm hoog, en de base, waar je zowel de urne en beide logo’s terugvindt, wordt van een speciale LED-verlichting voorzien. We kunnen ons inbeelden dat het er in een duistere ruimte adembenemend zal uitzien. We voelen de koude rillingen al.

images

Deze figuur zal vanaf 6 december 2013 bij zowel McFarlane Toys, de WWE Shop en Diamond Select verkrijgbaar zijn. Om het heel exclusief te houden, wordt The Undertaker tot 850 genummerde exemplaren gelimiteerd en zal bij elk exemplaar een handtekening van Todd McFarlane als een stukje ringmat van The Undertaker’s Inferno-wedstrijd tegen Kane (22/02/1999, Monday Night Raw) aanwezig zijn. Sommige willekeurige figuren zullen ook een authentieke handtekening van de worstelaar in kwestie bevatten. Er komen ongetwijfeld boeiende tijden op de secundaire markt aan…

Op dit ogenblik zijn nog geen verdere namen van WWE Superstars of Legends bekend, maar we durven er onze stripcollectie op verwedden dat zowel John Cena als Triple H aan bod zullen komen.

Het venijn zit in het staartje, want deze limited edition collectible zal maar even $295 gaan kosten. Lezers beseffen uiteraard dat er voor ons Europeanen wat extra verzending en portkosten bijkomen. Hoe dan ook, $295 voor een figurine??? We voelen die koude rillingen opnieuw…


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?