0
Posted 30/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Eerste foto van Big Chief’s Sherlock Holmes figuur vrijgegeven

‘Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.’

Big Chief Studios Ltd. is trots om in samenwerking  met Hartwood Films hun geheel nieuwe 1:6 scale figures, gebaseerd op de bekende BBC-televisiereeks Sherlock, aan ons te presenteren.

De eerste figuren in de reeks zullen ultra gedetailleerde 1:6 scale versies van Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) en zijn trouwe kompaan Dr. John Watson (Martin Freeman) bevatten. De figuren lijken volgens ons, op basis van de eerste productiefoto, op Hot Toys-producten, gezien ze niet alleen met de hand geschilderd zijn, maar ook voorzien worden van een stevige display base, originele gadgets en handgemaakte pakken. De figuren zijn voorlopig enkel als Signature and Limited Edition in pre-order via website www.bigchiefstudios.co.uk te reserveren.

Overigens ook heuglijk nieuws voor alle Trekkies want deze Sherlock Holmes-figuur kan zelfs makkelijk als John “Khan” Harrison dienst doen. De discussie of dit om de echte Khan of niet gaat, laten we met veel plezier aan onze vingergroetende medemensen over.

Sherlock Holmes figuren

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?