0
Posted 26/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Aliens versus Predator wordt verdergezet in Bandai’s S.H. MonsterArts

img_pw_01__scaled_600Op San Diego Comic-Con 2013 kregen we een preview maar het officiële nieuws is nu ook vrijgegeven. Bandai brengt twee grote Hollywoodkolossen uit in hun S.H.MonsterArts-reeks. Na Godzilla is het nu dus de beurt aan de Alien Warrior en de Predator Wolf.

Alien vs Predator maakte zijn debuut in comicbookvorm bij Dark Horse, alvorens de franchise in verschillende videogames, romans, comics, figuren en twee bioscoopfilms te zien was.

Deze figuren meten beide 18 cm hoog en zijn voorzien van alle details (bekijk die kop van de Alien maar eens) en afwerking (dreadlocks bij de Predator Wolf) waar het bedrijf om bekend staat. De stijl van Alien-designer H.R. Giger is duidelijk zichtbaar in iedereens favoriete xenomorph. Deze wordt trouwens met extra mondstuk, een ei en chestburster geleverd. Maar ook de Predator komt met zijn eigen goodies als een helm, speer, zweep en andere wapens. Dankzij zijn ruime beweeglijkheid kun je ze in verschillende poses plaatsen. Alien vs Predator kan zo bijvoorbeeld een leuk idee voor een middagje poppenkast met de kinderen zijn.

Je hoeft ze nog niet op F.A.C.T.S. 2013 op te sporen, want beide los te verkrijgen figuren staan voor midden 2014 gepland. Voorlopig zijn er nog geen volgende figuren binnen deze reeks aangekondigd, maar we houden jullie op de hoogte.

AVP: Aliens Vs Predator Alien Warrior

img_aw_01__scaled_600

img_aw_03__scaled_600

img_aw_05__scaled_600

img_aw_07__scaled_600

img_aw_08__scaled_600

Aliens vs Predator: Requiem Predator Wolf

img_pw_05__scaled_600

img_pw_07__scaled_600

img_pw_08__scaled_600

img_pw_09__scaled_600

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?