0
Posted 25/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Catwoman gaat op jacht met Sideshow Collectibles


catwomanGotham Citys beruchtste dievegge is op komst. Sideshow Collectibles verwent ons binnenkort met een prachtige Catwoman Sixth Scale Figure.

Gekleed in haar kenmerkende zwarte bodysuit, en gewapend met haar inbrekersgereedschap, staat Selina Kyle klaar voor een avondje inbraak. Om in elke situatie op haar pootjes te landen, draagt ze ook een klimharnas en zweep mee. Dit is duidelijk geen katje om zonder handschoenen vast te pakken. Verder laat het bedrijf weten dat de figuur met haar eigen kattenriem, infraroodbril, hoge laarzen en –ja!– klauwen wordt geleverd.

Om het verzamelaars echt moeilijk te maken worden twee verschillende versies van de figuur uitgebracht. De reguliere, makkelijk te verkrijgen Catwoman staat je minzaam glimlachend toe te kijken, terwijl de exclusieve je agressief en grommend op afstand houdt. Om het nog leuker te maken, bevat deze laatste een Egyptisch kattenbeeld als extra schat (gotta love those exclusives…).

Voorlopig wordt de prijs van elke figuur op $ 189,99 berekend en, zet de melk nog niet klaar, staat de release midden 2014 gepland…


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?