1
Posted 20/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

The Dark Knight Rises (in a box)

1232992_10151616993797344_140606554_o__scaled_600

Swear to me!!

Na het heuglijke nieuws dat Hot Toys de campy personages uit de Batman-televisiereeks uit 1966 op ons kwijlend publiek loslaat, komt nu het nog meer heuglijke nieuws dat de perfectionisten uit Hong Kong ons op een nog mooiere en meer recente Batman trakteren. Nu, we zeggen trakteren, maar we bedoelen “aan hoge prijs aan jullie doorverkopen“. Maar, voor de prijs van een welverdiende familiereis naar het zuiden, krijg je hier een artikel van schitterende kwaliteit in ruil.

Deze The Dark Knight Rises: 1/4th scale Batman Collectible Figure lijkt rechtstreeks uit de recente filmtrilogie gestapt te zijn. We vertellen jullie wel vaker over de treffende gelijkenissen die Hot Toys in zijn figuren slaagt te plaatsen, maar hier blijft het credo seeing is believing meer dan ooit van toepassing. Tot de fijne aders in zijn voorhoofd toe, dit is Christian Bale in miniatuurvorm. 

Alles aan deze figuur schreeuwt Batman: stoffen cape, authentiek harnas, mooi afgewerkte riem, twee verschillende pistolen, en om de echt kritische verzamelaars van dienst te zijn kunnen de ogen onder het masker verlicht worden. Dit stelt de figuur in staat een iconische scene uit The Dark Knight na te bootsen. De figuur laat zich rusten op een stevige ronde base waar je naast een clownmasker, ook het mondstuk van zijn dodelijke vijand Bane terugvindt.

De release van dit verzamelstuk staat voor midden 2014 gepland.


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?