0
Posted 20/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Hot Toys Batman ’66 figuren onthuld

Hot-Toys-Batman-1966-Robin-Collectible-Figure-11Even leek het erop dat de grote speelgoedbedrijven hun grote reclamecampagnes voor de New York Comic Con 2013 opspaarden, maar dan tovert Hot Toys toch nog even enkele witte konijnen uit zijn hoed. Of moeten we zeggen dat ze grote zwarte vleermuizen op ons loslaten?

Na de onvolledige teasers die ze op  San Diego Comic-Con toonden, krijgen we nu de eerste productiefoto’s van hun nieuwste figuren te zien. Het draait hier natuurlijk om (na na na na na na na na…) Batman!

Hot Toys brengt met de 1/6 Scale Batman en 1/6 Scale Robin uit de Movie Masterpiece Series Collectible Figurereeks de stijl en camp van de Batman-televisiereeks uit 1966 naar de verzamelaars. De gelijkenissen met acteurs Adam West (Batman) en Burt Ward (Robin), bekend uit deze legendarische serie en film, zijn werkelijk verbluffend.

De individueel verkochte figuren worden met verschillende leuke gadgets als de Bat Shark Repellent, Batarang, walkie talkies en de onvermijdelijke bom  (waar Batman maar niet vanaf kan geraken) verpakt. Hun pakken zijn uit stevig synthetisch stof gemaakt en lijken rechtstreeks van het scherm te zijn geplukt. Om het dynamische duo in verschillende dynamische houdingen te poseren vind je ook verschillende handen in de doos terug. Geen paniek, ze staan je ook toe de Batusi-dans te recreëren. Batman wordt voor de gelegenheid met twee extra kinnen geleverd, want we weten allemaal hoe belangrijk de juiste kin bij DC‘s Caped Crusader past…

De release van deze onmisbare stukken voor alle Bat-fans staat voor midden 2014 gepland.


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?