1
Posted 14/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

De Terminator T-800 houdt het hoofd koel!

833312-t-800-combat-veteran-006

Wauw! Dat was de eerste reactie toen we dit te zien kregen. Binnen de toy sector worden we regelmatig verwend, maar deze keer zit men er boenk op.

Hasta La Vista, Baby! Sarah Connor (Linda Hamilton) kreeg in 1991 hulp uit onverwacht hoek wanneer de T-800 (Arnold Schwarzenegger) haar en haar zoon John Connor (Edward Furlong) beschermde tegen de aartsgevaarlijke T-1000 (Robert Patrick).

Sideshow Collectibles eert James Camerons klassieke film Terminator 2: Judgment Day, en brengt in samenwerking met Stan Winston Studios een unieke T-800: Combat Veteran Endoskeleton Life-Size Bust uit. Stan Winston is de man die met zijn team verantwoordelijk was voor de artistieke vormgeving van de Terminator in bijna alle films binnen de franchise. Voor zijn bijdrage aan Terminator 2 sleepte hij uiteindelijk ook twee Oscars (Best Visual Effects en Best Make Up Effects) in de wacht. Dat zijn studio met Sideshow samenwerkt komt het eindproduct overduidelijk ten goede.

De detail en authenticiteit van deze bust zijn van onnavolgbare kwaliteit. Het verschilt met zijn voorganger in de blutsen en schrammen die het in de strijd heeft opgelopen. De T-800: Combat Veteran bezit lichtgevende ogen, bevat een uitneembare CPU microchip, meet 33 cm hoog en weegt 8 kg. Bovendien maakt het een elegante presse-papier voor op kantoor.

De release staat voor 25 juni 2014 gepland. De voorlopige preorderprijs bedraagt 463,30 EUR, wat voor de die-hard fans natuurlijk een peulenschil is. Je vindt het artikel bij Archonia terug.

T-800: Combat Version Endoskeleton bij Archonia.com


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?