0
Posted 11/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

The Lone Ranger’s Tonto staat klaar voor de strijd!

Tonto sideTonto strijdt samen met zijn “Kemo Sabe“, The Lone Ranger, voor recht en rechtvaardigheid in de Far West.

Waar Johnny Depp op zijn geheel eigen manier in de recentste The Lone Rangerverfilming gestalte gaf aan de vreemde Indiaan, brengt Hot Toys volgend jaar een eigen Tonto op de markt. De geheel accurate figuur werd dan ook op de gelijkenissen van de excentrieke acteur gebaseerd. We vallen in herhaling, maar Hot Toys blijft de leider van de 1/6 scale levensechte figuren. Ook hier merk je de nodige aandacht en het kenmerkende perfectionisme van het bedrijf uit Honk Kong. Het gezicht werd met de hand geschilderd, het haar en de kledij bestaan uit echt stof, en er zijn heel wat originele accessoires voorzien.

Tonto meet ongeveer 30 cm en is zoals steeds voorzien van een unieke base met het The Lone Ranger-logo. De figuur bevat verwisselbare handen (altijd handig) en kan zo in elke pose worden geplaatst.

De release staat voor begin 2014 gepland.


 

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?