0
Posted 10/09/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

You’re Next Wedstrijd: De Winnaars!

YOURE-NEXT

Vanaf morgen, 11 september, loopt You’re Next bij ons de bioscoopzalen, de nieuwe horrorprent van regisseur Adam Wingard (V/H/S, A Horrible Way to Die). In samenwerking met Kinepolis Film Distribution mocht Brainfreeze vijf duotickets weggeven (en neen, het is niet omdat we zelf niet durven te gaan kijken)…

“De familie Davison wordt aangevallen door een groep sadistische moordenaars tijdens een familieweekend. Ze barricaderen zichzelf in het vakantiehuis en weren verschillende aanvallen van zowel binnen als buiten het huis af. De gemaskerde moordenaars hadden echter niet gerekend op Erin, de vriendin van de jongste zoon van de familie, die een mysterieus verleden heeft en daardoor erg moeilijk te vermoorden blijkt…”

De Winnaars:

  • Sietjuh
  • Donnie Darko
  • dorine
  • MaximeDude
  • De Ryck David

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie naam en adresgegevens op te sturen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be. Dan sturen wij de tickets op (de datum en bioscoop waarin je de film gaat kijken mag je uiteraard zelf kiezen, de tickets zijn overigens geldig in alle Belgische bioscopen waar de film geprogrammeerd staat).

you-'re-next-movie-poster

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar