0
Posted 10/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Holy Giant Head Batman!

BattymanDark Knight. Caped Crusader. World’s Greatest Detective. Vleermuisman. Het alter ego van Bruce Wayne staat onder vele namen bekend.

Hoe je hem ook noemt, sinds zijn debuut in 1939 blijft DC‘s Batman miljoenen fans aanspreken. Dit vertaalt zich ook naar de te verkrijgen merchandise. Vandaag stellen we jullie een nieuwe reden  om te sparen voor, want Sideshow Collectibles presenteert een nieuwe Batman ‘Modern Age’ Life-Size Bust.

Fans die hun Batman uit de jaren 80 en 90 verkiezen, zullen blij zijn met deze met de hand geschilderde, op reële schaal (74 cm hoog!) gemaakte, boos kijkende, maar niettemin van bijhorende Bat-kin voorziene Batman. Een unieke kans dus om Ben Affleck in huis te nemen. Hij draagt zijn blauwe cape en cowl, grijze pak en het iconische geel-zwarte Bat logo vind je op zijn borst terug. 

Breek alvast het spaarvarken open, want de prijs wordt op $679,99 geplaatst. Dat is uiteraard een hoge prijs en voor vele verzamelaars kan dit de aankoop minder interessant maken. Zoek het vorige beeld (verkrijgbaar bij Archonia) in deze reeks eens op het komende F.A.C.T.S. 2013 bij de verschillende verdelers en kijk voor jezelf of het de investering waard is. De enige vraag die je je daarna kan stellen, is waar je ze in huis plaatst…

Batman Head Bust bij Archonia.com


 

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?