0
Posted 10/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Bishoujo, Tekken style

jun-kazama-tekken-tag-tournament-2-picture

Goed nieuws voor alle Tekken-fans, want Jun Kazama komt Bishoujo‘s nieuwe Tekken Tag Tournament 2reeks vervoegen. 

Door zijn combinatie van martial arts en fascinerende personages blijft Namco‘s Tekken sinds 1994 een groot succes bij gamers. In het spel nemen de vechters het met hun unieke talenten in  het King of Iron Fist-toernooi tegen elkaar op, in de hoop de Mishima Zaibatsu Corporation onder hun controle te krijgen. De nobele Jun Kazama, die haar debuut in Tekken 2 maakte, wordt hier prachtig als Bishoujo-beeld gebracht. Haar gelijkenissen zijn gebaseerd op tekeningen van Japanse grootmeester Shunya Yamashita.

In tegenstelling tot beelden uit andere fightinggamereeksen, staat Jun Kazama zelfzeker en relaxed op haar tegenstander te wachten. Haar gracieuze, docht verleidelijke, pose verbergt de gevaarlijke vechter die in haar schuilt. Haar traditionele sjaal en riem voorzien het beeld van wat beweging.

Gemaakt uit PVC meet het beeld ruim 21 cm, en rust ze op een mooie ronde base. Bishoujo maakt deel uit van het succesvolle Japanse bedrijf Kotobukiya, dat steeds garant staat voor kwaliteitsproducten.

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?