0
Posted 09/09/2013 by Arno in Games/Toys
 
 

Glitch #04 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het vierde nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje en deze maand zetten we het nieuwe tv-seizoen in de schijnwerpers. Arno levert previews af voor Arrow seizoen twee, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. en het vierde seizoen van The Walking Dead. Ook geeft hij je zijn eerste impressies van Infinite Crisis, de nieuwe MOBA-game met de DC-personages in de hoofdrol. Vinnie neemt opnieuw de hele filmsectie voor zijn rekening, met reviews van Kick-Ass 2, The Lone Ranger, RED 2The Conjuring en Percy Jackson: Sea of Monsters. Verder bevat het magazine nog een coverstory rond GTA V en reviews van o.a. Saints Row IV en The Wonderful 101. Om over de prijsdaling van het jaarabonnement nog maar te zwijgen…

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #04 bij de App Store

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.