0
Posted 05/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Godzilla keert terug!

closerlookshgodzilla20006Goed nieuws monsterfans! Een nieuwe Godzilla-film komt volgend jaar op ons af, en als dit heuglijke nieuws nog niet genoeg is, krijgen we om dat te vieren van onze vrienden van Bandai (samen met Tamashii Nations) binnenkort een nieuwe Godzilla-figuur binnen hun S.H. MonsterArts-reeks. Het draait hier echter niet om de opkomende nieuwe versie van de gigantische, gemuteerde hagedis, maar om de filmversie uit 2000.

Hoewel de Japanse film Godzilla 2000 (1999) niet meteen (terecht!) een kritisch succes bleek, zag het monster er op zijn minst ongelooflijk cool uit. Op onderstaande foto’s zien we trouwens dat deze versie van Tokio’s favoriete bezoeker perfect binnen Bandai’s geroemde reeks past.

De fabrikant deelt ook mee dat Godzilla 2000 niet alleen voorzien is van afzonderlijk uitgebeelde tanden en schubben, maar ook de langste staart van alle Godzilla’s heeft. Bovendien kan hij dankzij zijn beweeglijkheid in verschillende poses worden gezet.

Voorlopig staat de release in februari 2014 gepland, wat het volgens ons een perfect Valentijnsgeschenk maakt…


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?