14
Posted 04/09/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Duotickets voor You’re Next

YOURE-NEXT

Vanaf 11 september loopt You’re Next bij ons de bioscoopzalen, de nieuwe horrorprent van regisseur Adam Wingard (V/H/S, A Horrible Way to Die). In samenwerking met Kinepolis Film Distribution mag Brainfreeze vijf duotickets weggeven (en nee, het is niet omdat we zelf niet durven te gaan kijken)…

“De familie Davison wordt aangevallen door een groep sadistische moordenaars tijdens een familieweekend. Ze barricaderen zichzelf in het vakantiehuis en weren verschillende aanvallen van zowel binnen als buiten het huis af. De gemaskerde moordenaars hadden echter niet gerekend op Erin, de vriendin van de jongste zoon van de familie, die een mysterieus verleden heeft en daardoor erg moeilijk te vermoorden blijkt…”

Wat moet je doen om te winnen?

Simpel, post een reactie hieronder. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

De wedstrijd loopt tot en met maandag 9 september, op dinsdag 10 september maken we de winnaars bekend.

you-'re-next-movie-poster

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar