Random Article


Nieuwe Promo voor Arrow Seizoen 2 + Eerste Kijk op The Flash?

 


1
Posted 04/09/2013 by

arrow_season_2_posterNetwerk The CW heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor het tweede seizoen van Arrow, de hitreeks gebaseerd op DC‘s gemaskerde superheld en residente boogschutter Green Arrow. Stephen Amell speelt opnieuw Oliver “Ollie” Queen en het nieuwe seizoen belooft zijn wereld danig uit te breiden.

De eerste aflevering kreeg als titel “City of Heroes” mee en dat lijkt de nieuwe maatstaf te worden voor het tweede seizoen, dat heel wat bekende namen uit het DC-universum zal introduceren. Want naast Black Canary, The Atom en een hint naar Element Man Metamorpho, zal ook niemand minder dan Barry Allen, beter bekend als The Flash, zijn debuut in Arrow maken alvorens hij zijn eigen reeks krijgt. De rol werd voorlopig nog niet gecast, maar in de trailer zie je alvast een rode flits opduiken rond de 50 seconden speeltijd…

Het seizoen belooft echter ook voldoende duisternis in Starling City. Zo zullen er schurken opduiken als Isobel Rochev (Summer Glau), Brother Blood (Kevin Alejandro), Bronze Tiger (Michael Jai White) en is er sprake van The League of Assassins, de terreurorganisatie van Batman‘s aartsvijand Ra’s al Ghul. Cynthia Addai-Robinson werd gecast als Amanda Waller, harde tante, ex-superspion en oprichtster van de Suicide Squad. Ook in Arrow zal ze werken voor de A.R.G.U.S.-organisatie. Addai-Robinson zal in de reeks opnieuw te zien zijn naast haar Spartacus-tegenspeler Manu Bennett, dewelke Slade Wilson/Deathstroke vertolkt.

Arrow keert terug tot The CW vanaf 9 oktober.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One CommentLeave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.