0
Posted 03/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Brengt LEGO He-Man and the Masters of the Universe op de markt?

He-Man

Worden onze dromen werkelijkheid? Is het na het recente nieuws rond The Simpsons nu de beurt aan Masters of the Universe? Komen He-Man, Battle Cat en Skeletor de geblokte wereld met hun avonturen vol schaars geklede en ferm gespierde torso’s de kleurrijke wereld van Legoville verrijken? 

Neen, onderstaande pronkstukken zijn van de hand van LEGO-supercustomizer Alexander Jones. In zijn perfectionisme heeft hij dan ook alle verschillende toys en figuren die aan het Mattel-speelgoed verbonden zijn met LEGO-blokjes nagemaakt. Klassiekers als Attak Trak, Dragon Walker, Wind Raider, Fright Zone, Snake Mountain en uiteraard Castle Grayskull en vele anderen werden tot de kleine schaal teruggebracht. De aandacht voor detail, en de geleverde inspanning, mag je op zijn minst indrukwekkend noemen. De verwoede bouwer werd afgelopen weekend officieel uitgenodigd om zijn creaties met de fans van He-Man te delen op Grayskull Con 2013 te Duitsland.

Misschien ziet de Deense speelgoedgigant dit als een signaal om, na de Teenage Mutant Ninja Turtles, ook deze 80s-licentie op de markt te brengen? We hopen alvast van wel.

Hieronder vind je een kleine slideshow. Voor meer foto’s verbinden we jullie graag naar hier door.


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?