11
Posted 02/09/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

The Walking Dead Wedstrijd: De Winnaars!

twds3_promo_f_2

5 kaarten per pack, 24 pakjes per doos, $3.50 per pakje
Base Set: bevat episodische afbeeldingen van seizoen drie
Extra: Autograph cards (1:24 packs), Wardrobe cards (1:24 packs) & Sketch cards (1:288 packs)

Artiest, Brainfreeze-columnist en gekend F.A.C.T.S.-gezicht Art Grafunkel is op dit moment aan het werken aan een reeks sketchcards voor de The Walking Dead Season 3-tradingcardreeks van Cryptozoic Entertainment. Art geeft graag enkele Brainfreeze-bezoekers de kans om vereeuwigd te worden in deze kaartreeks…

Voor diegenen die niet juist weten wat een sketchcard is, een kleine uitleg: sketchcards zijn unieke handgetekende kaarten waarvan de plaatjes rechtstreeks op het kaartje worden getekend en dus niet zoals alle andere gedrukt zijn. Dat wil zeggen dat er slechts één versie van elke sketchcard bestaat en dat niemand anders die kaart zal hebben. Met als gevolg dat ze zeer gegeerd worden en dan ook de ultieme collectors’ items zijn.

Dankzij Art Grafunkel en Cryptozoic Entertainment mochten we drie Brainfreezers laten “zombificeren” en komt hun rotte zombiekop dus op een echte, officiële sketchcard van de The Walking Dead Season 3-reeks terecht. Iedere sketchcard moet nog wel eerst gekeurd worden door Cryptozoic Entertainment.

Eind dit jaar komen deze dan in de winkel te liggen (of bestel hier al een doos via Archonia.com) en jouw kaart wordt dan een deel van de collectie die wereldwijd verdeeld zal worden. Je rotte zombiekop zal dus in iemands collectie belanden als een uniek stukje tekenwerk en, wie weet, flink wat waard worden…

De Winnaars:

  • monkeyafterdark
  • CK3v1N
  • YannickVDJ

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk naam, adresgegevens en een foto op te sturen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be

brainfreeze promo

Winnaars moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar