0
Posted 02/09/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

J. Scott Campbell gunt Spider-Man geen rust

Wanneer Sideshow Collectibles ons op hun mooie beelden attent maken, vinden we het onze plicht dit met jullie te delen. Ontworpen door J. Scott Campbell, brengt het bedrijf twee nieuwe Polystone Statues in de Marvel Comiquette Spider-Man Collection-reeks uit.

Ondanks alle twijfelachtige retcons en foute beslissingen (damn you, Joe Q!) zullen Gwen Stacy, zijn eerste liefde, en Mary Jane Watson, zijn rechtmatige echtgenote, altijd de twee belangrijkste vrouwen in het leven van Peter Parker blijven.

De met de hand geschilderde beelden meten 45 (Gwen Stacy) en 29 cm (MJ) en zijn voorzien van een mooie ronde base, dus passen ze perfect in elke kast of vitrine. We stellen regelmatig nieuwe beelden aan jullie voor, maar deze reeks ziet er gewoon fenomenaal uit. De details (de regendruppels onder Gwen’s laarzen!) die je in de bases en de gezichten (die zwoele blik van MJ, die glimlach van Gwen) terugvindt ogen indrukwekkend.

Elke fan van Spider-Man, Marvel, mooie beelden of cheesecake kunnen in onderstaande slider reeds een kijkje nemen. De release staat begin 2014 gepland, maar Mary Jane kan reeds in pre-order bij Archonia besteld worden…

Mary Jane Marvel Comiquette bij Archonia.com


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?