1
Posted 30/08/2013 by Arno in Comic Cons
 
 

Michael Shanks & Anthony Daniels op F.A.C.T.S. 2013


michael_shanks

De organisatie van F.A.CT.S. – het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux – heeft twee nieuwe namen bekend gemaakt voor haar 20ste editie. Het draait om twee acteurs en het zijn niet van de minste.

Anthony Daniels zal voor een tweede maal te gast zijn op de beurs. Daniels staat natuurlijk voornamelijk bekend voor zijn rol als de droid C-3PO in de zes Star Wars-films en verschillende spinoffs.

De tweede gast is Michael Shanks, bekend als Dr. Daniel Jackson uit Stargate SG-1 en Charlie Harris uit Saving Hope. Ook speelde hij de gevleugelde DC Comics-superheld Hawkman in het negende en tiende seizoen van Smallville.

Shanks en Daniels vervoegen o.a. collega-acteurs Michael Biehn (The Terminator) en Julie Benz (Dexter) en comicbookartiesten J.G. Jones (Wanted), Erik Larsen (Savage Dragon) en Alex Maleev (Daredevil) in de 20ste verjaardagseditie van F.A.C.T.S., dewelke doorgaat op 19-20 oktober in Flanders Expo, Gent. Tickets zijn nu te koop via de officiële website.

facts2013

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.