2
Posted 29/08/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Spartacus: Vengeance Wedstrijd – De Winnaars!

spartacus-vengeance-bdVanaf 28 augustus ligt bij ons eindelijk Spartacus: Vengeance in de winkels, het tweede seizoen van de bloederige en sexy Starz-serie en het vervolg op Spartacus: Blood & Sand (en diens prequel Gods of the Arena). Liam McIntyre neemt hierin de rol van ex-gladiator, rebellenleider en legende Spartacus van wijlen Andy Whitfield over.

Na de ontsnapping uit het Huis van Batiatus aan het einde van Spartacus: Blood and Sand zetten de gladiatoren de opstand meedogenloos door. Het verhaal van Spartacus wordt heldhaftig voortgezet in dit nieuwe seizoen vol bloedvergieten, exotische seksualiteit, sluwheid en heldendaden. In Spartacus: Vengeance slaat de angst toe in de Romeinse Republiek. Om de opmars, die de groeiende groep slaven onder leiding van Spartacus (Liam McIntyre) maakt, een halt toe te roepen worden Gaius Claudius Glaber (Craig Parker) en zijn Romeinse troepen naar Capua gestuurd. Spartacus staat voor een moeilijke keuze: meer offers brengen om te voorkomen dat zijn aankomende leger uiteenvalt of wraak nemen op de man die zijn vrouw tot slavin heeft gemaakt.

Omdat we wel houden van een flinke dosis bloedvergieten, mocht Brainfreeze in samenwerking met 20th Century Fox twee Blu-Ray boxen van het volledige seizoen van Spartacus: Vengeance wegschenken.

De Winnaars:

  • FeeLyX
  • EdMeister

 Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be.

Spartacus-Wedstrijd

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar