Random Article


James Spader is Ultron in Avengers: Age of Ultron

 


5
Posted 29/08/2013 by

jamesspaderMarvel Studios heeft haar Ultron gevonden. De 53-jarige Amerikaanse acteur James Spader (Lincoln, Stargate, Boston Legal) zal de aartsvijand van Earth’s Mightiest Heroes vertolken in Avengers: Age of Ultron, de sequel tot de grootste superheldenfilm aller tijden.

Ultron is een moordzuchtige robot/A.I. gecreëerd door de Avenger Hank Pym/Ant-Man die voor het eerst volledig verscheen in Avengers #55 (1968) en uitgroeide tot zowat de gevaarlijkste vijand van het team. In de films zal Ant-Man echter niet aan de oorsprong van de robot te pas komen. Vermoedelijk zal Ultron voortkomen uit de technologie van Tony Stark/Iron Man en wordt hij mogelijk een evolutie van zijn JARVIS-boordcomputer.

Tom Hiddleston, dewelke de Asgardiaanse booswicht Loki speelde in Thor, The Avengers en de opkomende Thor: The Dark World, tweette alvast: “Go on, James Spader. Go get ‘em.” Spader speelde in 1987 overigens al de drugdealer van een jonge Robert Downey, Jr. (Tony Stark/Iron Man) in het drama Less Than Zero, een verfilming van de gelijknamige Bret Easton Ellis-roman.

 Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en verschijnt op 1 mei, 2015 in de bioscoopzalen.

AgeOfUltron_1_UltronVariant.jpg

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


5 Comments


 1. avatar
   

  Perfecte casting imho, Ik zie “Alan Shore” uit Boston Legal al een hele coole en berekende Ultron spelen. Jaja dit zie ik zitten
 2. avatar
   
  Lav

  ik ken hem enkel uit The Office, hopelijk kan ik hem serieus nemen :p
 3. avatar
   
  preske

  Ik snap niet dat ze van thanos onmiddellijk naar ultron overstappen…

  Of zal thanos in Guardians worden opgevoerd?
  • avatar
    
   Arno

   Thanos is de niet de main villain, maar zal wel een belangrijke rol spelen in Guardians of the Galaxy ja. Vermoedelijk zal zijn verhaal geleidelijk aan doorheen verschillende films worden verteld…
  • avatar
    

   Beter zo dan dat ze zoals bij green lantern ineens de grootste vijand laten aanstormen. Doesnt work

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.