0
Posted 29/08/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Blijf knielen voor Zod!

“You are not alone.”

Onze goede vrienden van Hot Toys brengen een nieuwe figuur uit in hun Man of Steel-reeks.  Niemand minder dan General Zod komt de reeds uitgebrachte Superman en Jor-El vervoegen. Besloten om de planeet Krypton en zijn ras in ere te herstellen, speurt Zod het heelal af naar Kal-El. Zijn confrontatie met Superman vormde de climax van DC‘s recente zomerblockbuster en reboot van de filmfranchise.

Op deze eerste teaserfoto’s merken we de treffende gelijkenis met acteur Michael Shannon, die de wraakzuchtige vijand speelde. Tot het kenmerkende litteken toe. Maar niet alleen het gezicht is naar gebruikelijke Hot Toys-niveau, ook Zod’s pak werd met de grootste zin voor detail geproduceerd. De 31 cm metende figuur wordt bovendien met een vervangbaar hoofd (met helm) en vervangbare handen geleverd

Heb je reeds een Man of Steel Superman-figuur in huis dan kun je rustig de scène naspelen. Niets houdt je echter tegen om ook zelf te knielen voor deze waanzinnige figuur. Foto’s hiervan hoeft u helaas niet langer door te sturen…

De release staat voor halverwege 2014 gepland.


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?