1
Posted 25/08/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Kotobukiya lanceert nieuw Psylocke beeld

psylockeWe lijken in herhaling te vallen, maar opnieuw laat Kotobukiya van zich horen. Het nieuwste beeld binnen hun Fine Art Statue-reeks werd gebaseerd op Psylocke, één van Marvel‘s bekendste X-vrouwen.

Dit beeld toont Elisabeth “Betsy” Braddock” in haar donkere pak dat ze droeg als lid van het clandestiene Uncanny X-Force-team onder leiding van Wolverine, en waar ook Deadpool, Fantomex en voormalige vlam Archangel (het is ingewikkeld!) deel van uitmaakten.

Een overgeconcentreerde Psylocke staat gewapend met haar twee katana’s en is klaar voor een nieuwe strijd. Trouw aan de achtergrond en mutante gave van het personage, wordt het beeld met een extra linkerarm geleverd. Zo kan je de ene arm en katana vervangen door een andere met haar eigen psyblade (die uit transparant plastic is gemaakt). Whatever floats your boat.

Dit is niet Psylocke’s eerste Kotobukiya-beeld, maar het staat buiten kijf dat het voor de fans ook een plaatsje binnen de verzameling verdient. De release staat voor april 2014 gepland.


Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?