21
Posted 21/08/2013 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Spartacus: Vengeance Blu-Rays!

spartacus-vengeance-bdVanaf 28 augustus ligt bij ons eindelijk Spartacus: Vengeance in de winkels, het tweede seizoen van de bloederige en sexy Starz-serie en het vervolg op Spartacus: Blood & Sand (en diens prequel Gods of the Arena). Liam McIntyre neemt hierin de rol van ex-gladiator, rebellenleider en legende Spartacus van wijlen Andy Whitfield over.

Na de ontsnapping uit het Huis van Batiatus aan het einde van Spartacus: Blood and Sand zetten de gladiatoren de opstand meedogenloos door. Het verhaal van Spartacus wordt heldhaftig voortgezet in dit nieuwe seizoen vol bloedvergieten, exotische seksualiteit, sluwheid en heldendaden. In Spartacus: Vengeance slaat de angst toe in de Romeinse Republiek. Om de opmars, die de groeiende groep slaven onder leiding van Spartacus (Liam McIntyre) maakt, een halt toe te roepen worden Gaius Claudius Glaber (Craig Parker) en zijn Romeinse troepen naar Capua gestuurd. Spartacus staat voor een moeilijke keuze: meer offers brengen om te voorkomen dat zijn aankomende leger uiteenvalt of wraak nemen op de man die zijn vrouw tot slavin heeft gemaakt.

Omdat we wel houden van een flinke dosis bloedvergieten, mag Brainfreeze in samenwerking met 20th Century Fox twee Blu-Ray boxen van het volledige seizoen van Spartacus: Vengeance wegschenken.

Wat moet je doen om te winnen? Er zijn 3 manieren!

– Post een reactie hieronder. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook en tag jezelf in of deel de Spartacus-foto op de Brainfreeze Facebook Pagina om kans te maken op één van de boxen.

– Volg ons op Twitter en retweet het wedstrijdbericht op Twitter om kans te maken op één van de boxen.

Als je dus drie keer kans wil maken, dan moet je een reactie geven, de flyer taggen op Facebook en de wedstrijdpost retweeten. Wil je enkel iets op Facebook doen? Geen probleem, dat gaat ook.

Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 28 augustus.

Spartacus-Wedstrijd

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 29 augustus.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar