0
Posted 19/08/2013 by Axel in Games/Toys
 
 

Hot Toys brengt The Mandarin Figuur uit

Ben KingsleyDat Marvel’s Iron Man 3 het fantastisch deed aan de box office, kon je hier al uitgebreid lezen. Het grote twistpunt blijft voor vele fans ongetwijfeld de presentatie van Iron Man‘s aartsvijand The Mandarin.

Waar hij er in de trailer zeer gevaarlijk uitziet, maar in de film op een geheel onverwachte doch originele wijze wordt voorgesteld; blijft The Mandarin één van de belangrijkste personages uit de franchise rond Marvel’s gouden Avenger. Waar iedereen het wel over eens is, is dat Sir Ben Kingsley (Hugo, Sexy Beast) de enigmatische vijand met verve speelt.

Hot Toys, het toonaangevende speelgoedbedrijf uit Hong Kong waar Brainfreeze onvoorwaardelijk fan van is, brengt in samenwerking met Sideshow Collectibles de 1/6th scale The Mandarin Collectible Figure uit in hun Movie Masterpiece Series. Verwacht van het bedrijf alle gebruikelijke gevoel voor detail. Niet alleen heeft de figuur een nieuwe, unieke head sculpt, waarin je de gelijkenis van de veelzijdige acteur tot in de gedetailleerde rimpel onmiddellijk herkent. Ook wordt er aandacht besteed aan het stoffen pak en heel wat andere accessoires (waaronder zijn antieke stoel).

De release staat voor 25 mei 2014 gepland. Je kan de figuur uiteraard bij Archonia bestellen.

 IRON MAN 3 MOVIE MASTERPIECE ACTION FIGURE 1/6 THE MANDARIN bij Archonia 

Mandarin 1

Mandarin 4

Hot-Toys-Iron-Man-3-The-Mandarin-Collectible-Figure-015

Mandarin 2

Comments

comments


Axel

 
avatar
Et alors?