0
Posted 13/08/2013 by Brainfreeze in Events
 
 

Glitch #03 is nu beschikbaar

glitchlogo

Het derde nummer van Glitch, het exclusieve digitale magazine van onze goeie vrienden bij 4Gamers, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Glitch biedt exclusieve content rond games, films en comics, voornamelijk gericht op de gebruikers van tablets. Ook Brainfreeze heeft hierin een plaatsje en deze maand zetten we de Teenage Mutant Ninja Turtles in de schijnwerpers ter ere van hun nieuwste videogame, TMNT: Out in the Shadows. Arno onderneemt een reis doorheen de geschiedenis van de Heroes in a Half Shell en zet enkele belangrijke leestips op een rij. Het was niet altijd “Cowabunga“, “Pizza Time” en “Turtle Power“, neen, de Turtles startten als koelbloedige ninja killers in een grim ‘n gritty comic door Kevin Eastman en Peter Laird. En dat was nog maar het begin van de vele wendingen die de bijna 30 jaar oude franchise heeft genomen…

Verder bevat dit deel een grootschalige preview van Assassin’s Creed IV: Black Flag, E3-previews en zijn er filmreviews van o.a. World War Z en Pacific Rim. Onze goede vrienden van Archonia leveren dan weer Assassin’s Creed hoodies voor de eerste 100 Glitch-abonnees!

Meer informatie, alsook een gratis preview, vind je hier.

Glitch #03 bij de App store

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar